Op vakantie bij Nederlanders en Vlamingen in Oostenrijk

Zelfs als je Duits begrijpt, kan het spreken en schrijven van de taal nog best lastig zijn. Gelukkig zijn er in bijna iedere deelstaat van Oostenrijk wel Nederlanders of Vlamingen te vinden die vakantiehuizen of appartementen verhuren. Zo kun je je vragen gewoon in het Nederlands stellen, wat voor velen een hele geruststelling zal zijn. Ik geef je in dit artikel een overzicht.

Je kunt telkens op een accommodatie klikken voor met meer informatie. De lijst is niet compleet, maar als je een vakantiewoning toegevoegd zou willen zien kun je altijd contact met me opnemen.

Vorarlberg

Drei Türme in Tschagguns

Drei Türme in Tschagguns

Drei Türme is een sfeervol Oostenrijks gasthof met kamers en appartementen in Tschagguns in de Montafon. Het word al jaren beheerd door Harry en Susan die hun best doen je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Gastauer in Sankt Gallenkirch

Gastauer in Sankt Gallenkirch

Bij Apparthotel Gastauer in Sankt Gallenkirch heb je de keuze uit 30 keurig ingerichte appartementen. Voorzieningen zoals een restaurant, een solarium en een verwarmd zwembad zijn ook aanwezig in het complex.

Laijola in Gaschurn

Laijola in Gaschurn

Laijola is een groot complex met in totaal 34 door Nederlanders verhuurde en luxueus ingerichte appartementen. Het is te vinden in Gaschurn, een mooi dorp dat bijna aan het einde van de Montafon in Vorarlberg ligt.

Ferienhaus Silber bij Vandans

Ferienhaus Silber bij Vandans

Ferienhaus Silber is een vakantiewoning meteen naast het station van Vandans in het zuiden van Vorarlberg. Met twee zeer ruime en luxueus ingerichte appartementen richt het zich vooral op grotere groepen op zoek naar een leuke vakantie.

Ferienwohnung Tschagguns in Tschagguns

Ferienhaus Tschagguns

Ferienhaus Tschagguns is een knusse, gezellige vakantiewoning die ideaal is voor families met kinderen. Vanuit de woning loop je zo de bossen en bergen in. In de winter zijn de pistes eenvoudig te bereiken. Het ligt aan de rand van Tschagguns.

Publicatiedatum: 20-09-2017. Laatst bijgewerkt op: