Vakantie bij Nederlanders: Gastauer in Sankt Gallenkirch

Heb je de Montafon in Vorarlberg gekozen als vakantiebestemming, maar ben je huiverig Duits te moeten spreken? Kijk dan eens naar Apparthotel Gastauer in het genoeglijke Sankt Gallenkirch. Je contactpersoon hier spreekt namelijk gewoon Nederlands! Apparthotel, voor wie het niet weet, is een term voor ruime accommodaties met toch de service van een hotel. Zo kun je met het comfort van thuis van dit mooie stukje Oostenrijk genieten.

Gastauer in Sankt Gallenkirch

Hotels en vakantiehuisjes in Vorarlberg

Benieuwd naar het aanbod van hotels en vakantiehuisjes in Vorarlberg? Bekijk dan alvast deze pagina over Vorarlberg op Booking.com. Betalen doe je meestal pas na aankomst in je accommodatie.

De appartementen van Gastauer

Je vindt bij Gastauer 30 verschillende appartementen verdeeld over twee naast elkaar staande gebouwen. Zelfs de kleinste van deze appartementen, die geschikt zijn voor maximaal vier personen, beschikken over een volledig uitgeruste keuken en een modern ingerichte badkamer. Ben je met meer dan vier personen? Kies dan voor een van de grotere appartementen tot maximaal 10 personen. Deze hebben meerdere slaapkamers. Ongeacht de grootte van het appartement heb je altijd toegang tot een eigen stukje tuin, terras of op de hogere verdiepingen een balkon met prachtig uitzicht.

Woonkamer van een appartement bij Gastauer

Zoals je op de foto’s kunt zien zijn de appartementen keurig en modern ingericht. Dit maakt een verblijf bij Gastauer aangenamer dan een kleine hotelkamer. Snel draadloos internet en een home-cinema-systeem zijn standaard inbegrepen. En zoals je in Oostenrijk kunt verwachten is ook meteen rekening gehouden met het milieu. Zo wordt er gebruikt gemaakt van LED-verlichting en energie besparende pelletverwarming.

Andere voorzieningen

Hoewel de accommodaties bij Apparthotel Gastauer een stuk ruimer zijn dan in een hotel, kun je toch dezelfde voorzieningen verwachten. Zo is er een restaurant waar zoveel mogelijk producten uit de regio gebruikt worden. Je kunt er op basis van halfpension of voor enkel het ontbijt terecht kunt. Kook je meestal zelf in je appartement en wil je alleen af en toe in het restaurant eten, dan is dit natuurlijk ook geen probleem.

Een van de appartementen van Gastauer

Apparthotel Gastauer kent daarnaast nog talloze andere voorzieningen om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zijn er ruime terrassen, een solarium en een verwarmd buitenzwembad dat zelfs in de winter geopend is. Tevens handig voor in de winter is de verwarmde ruimte voor je ski’s en skischoenen. Voor de kinderen is er een aparte speelruimte en wil je tijdens je verblijf kleding wassen dan kun je in de wasruimte met wasmachines en drogers terecht. Om ‘s avonds nog wat nagenieten van de belevenissen van die dag is er tenslotte een gezellige bar.

Bereikbaarheid en kaart

Het is niet moeilijk Apparthotel Gastauer te vinden. Het ligt namelijk aan de Montafonerstraße (de L188) oftewel de doorgaande weg in Sankt Gallenkirch. Soms wordt deze weg nog aangeduid als de Silvrettastraße. Kom je vanaf Schruns, dan vind je Gastauer meteen voorbij de kerk.

kaart: Gastauer in Sankt Gallenkirch

Ik heb Apparthotel Gastauer op de kaart aangeduid met A. Aan de andere kant van de kerk (B) vind je een bakkerij en de Spar. Dit is de supermarkt van Sankt Gallenkirch. Bij C vind je het dalstation van de Valisera Bahn en de Grasjoch Bahn die je in de winter rechtstreeks naar de pistes van het uitgebreide skigebied Silvretta Montafon brengen.

Verder lezen

Wil je meer weten over Apparthotel Gastauer of meteen reserveren? Kijk dan op de officiële Nederlandstalige website. Je krijgt als je contact opneemt te maken met Nicole, die ook de contactpersoon van Laijola in Gaschurn is. Wil je meer weten over het dorp zelf? Bekijk dan mijn pagina over Sankt Gallenkirch.

Publicatiedatum: 20-09-2017. Laatst bijgewerkt op: