Over Bezoek Oostenrijk

Ik ben Reinder, de schrijver achter Bezoek Oostenrijk. Ik ben de website eind 2014 begonnen omdat ik Oostenrijk een van de mooiste landen van Europa, zo niet van de wereld vind. De nadruk ligt op praktische informatie waar je als vakantieganger echt wat aan hebt, zonder dat de website daarbij overdreven commercieel wordt. Ik schrijf regelmatig over nieuwe bestemmingen of voeg informatieve artikelen toe.

Cookies, advertenties en privacy

Op Bezoek Oostenrijk worden geen cookies geplaatst of schreeuwerige advertenties vanaf andere websites ingeladen. Ook zul je geen javascript om bezoekers in de gaten te houden vinden of onnodig gedoe zoals Facebook en Twitter. Hierdoor kan ik je als lezer een schone, rustige en snelle website bieden.

Wel maak ik gebruik van links naar samenwerkende websites. Klik je hier op en boek je bijvoorbeeld een hotel in Oostenrijk of een vlucht, dan ontvang ik een kleine commissie. Deze commissie wordt niet bij het eindbedrag opgeteld. Als klant betaal je dus hetzelfde bedrag als wanneer je rechtstreeks zou boeken.

Mijn andere websites

Ik beheer ook nog enkele andere websites die met reizen te maken hebben. Ze hebben elk dezelfde informatieve en eenvoudige opzet als Bezoek Oostenrijk.

Auteursrecht

Dan nog even dit. Ik heb ontzettend veel tijd besteed aan het schrijven van de teksten op deze website. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming over te nemen. Wil je teksten van deze website gebruiken, neem dan eerst contact op.

Publicatiedatum: 18-11-2015. Laatst bijgewerkt op: